Termeni și condiții

Utilizator  – orice persoană care vizitează site-ul www.alfaled.ro.

Client - persoană fizică / persoană juridică ce efectueaza o Comandă.

Produse și Servicii - orice produs sau serviciu menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Clientului.

Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzator și Client prin care Clientul își exprimă intenția de a achizitiona anumite Produse ți Servicii și sa facă plata acestora.

Vânzător – societatea comerciala ALFA CLUJ SRL

Contract - o Comanda confirmata de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord sa vândă și sa livreze Produsele și Serviciile iar Clientul este de acord sa achiziționeze, sa primească și sa facă plata acestor Produse și Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

Conținutul site-ului www.alfaled.ro imagini,  texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea ALFA CLUJ SRL și a furnizorilor sai și este aparat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuala și industriala. Folosirea fără acordul ALFA CLUJ SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. www.alfaled.ro și logo-ul ALFA LED sunt mărci înregistrate ale ALFA CLUJ SRL.

ALFA CLUJ SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit conținut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru conținutul/conținuturile definite, pe o perioada stabilita în acord și doar pentru persoana/persoanele cărora li s-a permis utilizarea acestor conținuturi, fără a putea utiliza alte conținuturi ale site-ului elma-led.ro.

Utilizarea pe www.alfaled.ro a oricărui nume de marca înregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. www.alfaled.ro nu își asuma responsabilitatea și nu poate fi învinuita pentru pagubele apărute prin folosirea conținutului site-ului.